una-altra-carta-als-reis-hero
De temporada

Una altra carta als reis

Aquesta és la història de dos amics, en Litus i el Federico, que cada dia es troben per jugar una "partideta" al dominó, però avui serà un dia especial, perquè faran el pessebre… el que ells no saben –per que ja s’han fet grans i han perdut una mica la il·lusió del Nadal– és que les figures quan es fa de nit prenen vida. De sobte la història agafa un gir inesperat.

Us imagineu poder parlar amb les figures del pessebre? I que a més us puguin ajudar a escriure la carta als reis? Amb una mica de imaginació tot és possible, fins i tot per a les persones de més edat, com els nostres avis i àvies.

Espectacle amb dos actors i titelles de guant. Molt participatiu, donat que els petits s’identifiquen amb els personatges, ja que ells –en l’època que es representa- també estan preparant la seva carta als reis.

El pessebre, les joguines, els Reis Mags i sobretot la carta són els elements principals d’aquest espectacle, tractats d’una manera molt divertida i crítica al mateix temps

El pessebre, els Reis Mags i sobretot la carta són els elements principals d’aquest espectacle, tractats d’una manera molt divertida i educativa al mateix temps.


Espai:
Interior
Públic:
Tots els públics. Recomanat per a nens i nenes de 2 a 8 anys i tots aquells que creuen en la màgia del Nadal.
Durada: 50 minuts

FITXA ARTÍSTICA

TITELLAIRES: Jordi Granell i Oscar Ribes

DIRECTOR ARTÍSTIC: Jaume Belló

DISSENY I CONFECCIÓ VESTUARI: Imma Juanós

DISSENY I CONSTRUCCIÓ ESCENOGRAFIA: La Baldufa

CONSTRUCCIÓ TITELLES: La Baldufa

DESCÀRREGUES